​Hør mere om fordelene!              

Telefon: 7674 9080              

TV-inspektion udføres for lokalisering af kloakproblemer

Er der problemer i kloakken, så kigger vi gerne forbi og foretager en TV-inspektion. Med otte professionelle TV-inspektionsanlæg samt en dedikeret TV-bil har vi udstyret til at undersøge kloakrør fra 30-300 mm, faldstammer, stikledninger og grenrør – og vi kan faktisk foretage TV-inspektion i Billund, Fredericia, Vejen, Kolding, Lunderskov, Vejle, Horsens med flere på én gang, så du ringer bare.

Desuden kan du bruge os til for eksempel kontrol af nyanlæg, inspektion af stikledninger samt optegning af kloaknettet på grundplanen, hvis denne mangler.

Lokaliser problemet hurtigt med TV-inspektion

Tv-inspektion gør det nemt at lokalisere problemet og få det løst hurtigst muligt – og ofte inden det bliver rigtig dyrt. Med indbyggede sonder i kameraet kan vi søge den præcise position og dybde, og det gør det nemt for os i det senere forløb enten at grave ned til røret eller reparere det med en strømpeforing.

De hyppigste skader, vi finder ved en TV-inspektion, er forskudte samlinger, rødder og brud på rørene. Skaderne påvirker rørets effektivitet og kan i sidste ende stoppe røret fuldstændigt eller give rotteproblemer.

​Eget effektivt udstyr

Vores egen TV-inspektionsbil er med det anerkendte Ipek-udstyr. Vi udarbejder tv-rapporter, fotos samt videooptagelser enten på DVD eller USB-nøgle. Bilen er indrettet, så vi hurtigt og effektivt kan få stillet an og er klar til at inspicere kloakken. Desuden har vi otte TV-inspektionsanlæg.

Kontakt os og hør mere

Kontakt os for at høre mere på telefon 76 74 90 80, e-mail lb@larsbank.dk eller via knappen herunder.

Kontakt os

LARS BANK​

CVR: 21627895 │ Maribovej 18, ​7100 Vejle │ Telefon: 7674 9080 │ E-mail: lb@larsbank.dk