​Hør mere om fordelene!              

Telefon: 7674 9080              

Rottespær og rottebekæmpelse i Trekantområdet

Stop rotterne, før de kommer ind i dit hus. En rottespærrer er en særdeles effektiv og prisvenlig løsning, når du skal bekæmpe rotter – uanset om du har rotter nu, eller bare gerne vil undgå dem i fremtiden.

Hvis skaden er sket, og rotterne allerede har fundet vej ind i dit hus, er en rottespær ideel rottebekæmpelse, fordi du undgår at få lukket rotterne inde i huset, men i stedet lukker dem inde i kloakken hvor de hører til. Dermed kan du den får tømt huset for rotter, inden man evt. udfører reparation af brud eller lignende på kloakken.

Rottespær er effektiv rottebekæmpelse og forebyggelse

Vil du være på forkant, er en rottespærre også et godt valg, så du undgår evt. omfattende reparationer i fremtiden. Til rottebekæmpelse benytter vi rottespærrer fra Nordisk Innovation, for de er yderst driftsikre, og med deres vendbare spjæld kan de monteres både i tilløbs- og udløbssiden af brønden. Derned kan vi altid finde en løsning til bekæmpelse af rotter uanset alder og stand af kloakken.

Vi tilbyder rottebekæmpelse med rottespær i f.eks. Vejle, Billund, Fredericia, Kolding og Horsens m.m.​

Rottebekæmpelse - udlejning, salg, montering og service

Har du spørgsmål eller ønsker du at få et tilbud på en rottespærrer eller vil høre mere om rottebekæmpelse, så sidder vi klar med råd, vejledning og vil gøre vores bedste for at imødekomme dine behov.

Ring på telefon: 7674 9080

Eller kontakt os her

LARS BANK​

CVR: 21627895 │ Maribovej 18, ​7100 Vejle │ Telefon: 7674 9080 │ E-mail: lb@larsbank.dk