​Hør mere om fordelene!              

Telefon: 7674 9080              

Entreprenør tilbyder rådgivning og professionelt arbejde

Hos Entreprenør Lars Bank A/S har vi mange års erfaring, og er med tiden blevet specialister i entreprenørarbejde. Desuden har vi moderne og effektivt udstyr, så vi kan løse de fleste entreprenøropgaver – også dine.

Vi arbejder primært i Trekantsområdet omkring Fredericia, Kolding og Vejle.

Du kan for eksempel bruge os til at udføre kloakering, udgravninger ved nybyggeri, eller hvis du skal have lagt rør, kabler med mere. Vi løser også nedbrydningsopgaver, hvor vi tilbyder at sortere materialerne, så du slipper for det grove arbejde. Som professionel entreprenør lægger vi vægt på vores kunders tilfredshed. Vi vil derfor sikre dig god service, kvalitetsarbejde og professionel, kompetent rådgivning. Udgangspunktet er altid, at vi sammen skal finde den optimale løsning, der passer netop til dig.​

Vores firma blev oprettet i 1999 og har altid bygget på god service og højt kvalitetsniveau, det vil sige, at vi ikke bare løser opgaven, men også overholder både tidsplan og budget - med mindre vi undervejs har aftalt at justere i planerne. Vi rydder altid op efter os og går meget op i orden og respekt for dine ting, for du skal jo have en oplevelser og kunne sige til dine naboer, at de trygt kan overlade deres næste opgave til os.

​Vores entreprenør er klar til at rykke ud

Vi begynder hver morgen i Vejle, men ser gerne det meste af Trekantsområdet i løbet af en arbejdsuge. Så uanset om du har brug for en effektiv entreprenør i Kolding, Horsens, Lunderskov, Billund, Vejen, Vamdrup, Fredericia, Middelfart eller andre steder i oplandet, så er vi klar til at rykke ud.

Kontakt os for et gratis tilbud

Har du brug for en entreprenør, så kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud. Ring på telefon 76 74 90 80 eller skriv til vores e-mail lb@larsbank.dk for at høre mere om vores entreprenørarbejde.Klik her for at kontakte os

TV-Inspektion

Oplever du problemer med kloakken eller afløb? Så kan vi nemt lokalisere evt. problemer med Tv-Inspektion, hvor vi har eget professionelt og effektivt udstyr. De skader, vi finder, er ofte forskudte samlinger, rødder og brud på rørene, som i sidste ende stoppe røret fuldstændigt eller give rotteproblemer.

Læs mere her

Kloakservice

Selvom at vi har adresse i Vejle, kører vi gerne ud og hjælper dig - uanset om du er bosiddende i Horsens, Kolding eller Vejle.
Er der behov for at lave udvidelse af kloaksystemer, eller nye afløbsinstallationer - så tilbyder vi at udføre arbejdet for dig.
Ligeledes tilbyder vi også ekspertrådgivning. Som aut. kloakmester, er vi i stand til at udføre og rådgive på bedste vis om materialer og myndighedskrav. Hold dig derfor ikke tilbage - vi står klar til at hjælpe dig.

Læs mere her

Strømpeforing​

Er der brud på kloakken under din indkørsel? Eller i en faldstamme i huset? Så er strømpeforing af rørene en effektiv og attraktiv løsning, der ikke kræver at f.eks. rørene skal graves op. Vi tilbyder strømpeforing af kloakrør og faldstammer op til 40 m i længde og i 90 graders bøjninger.


Læs mere her

LARS BANK​

CVR: 21627895 │ Maribovej 18, ​7100 Vejle │ Telefon: 7674 9080 │ E-mail: lb@larsbank.dk